dōTERRA™ TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK GYEREKEKNEK

 

Az egészségünkre a biológiai, a környezeti és az élettani tényezőknek egyaránt hatása van. Ez azt jelenti, hogy mindenkinek más-más területen lehet szüksége plusz segítségre. Élvonalbeli tudományos fejlesztéseknek köszönhetően a  dōTERRA a  specializált táplálékkiegészítőivel meg tudja adni ezt az extra támogatást.

A dōTERRA gyermekeknek készült táplálékkiegészítők omega-3 zsírsavakkal, teljes értékű tápanyagokkal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal támogatják a gyermekek fejlődését könnyen bevehető, praktikus kiszerelésben, magas minőségben lett kifejlesztve. Az IQ MEGA támogatja az egészséges agy, szív és érrendszeri, immun és izületi funkciókat.Használatával egyensúlyba hozható az omega-3/omega-6 kedvezőtlen aránya. Gondoskodjon gyermeke hosszú távú egészségéről és szellemi, fizikai fejlődéséről!

Az OnGuard gyöngyöcskék praktikus kiszerelésben, pici gyöngyöcskék formájában adható kisgyereknek is 3 éves kortól, az óvoda és az iskolakezdésnél, ill. a szezonális környezeti tényezők aktív időszakában, azaz a vírusos vagy baktérium fertőzések idején- a benne lévő alkotórészek együttes hatásával támogatja az immunrendszer egészséges működését. Olyan védőkeverék, melynek esszenciális olajai segítenek a szervezet ellenálló képességének működésében- természetesen és hatékonyan.

A PB Assist Jr egy por alakú probiotikum, amely kifejezetten gyerekek számára lett kifejlesztve, akiknek gondot okoz a tabletták lenyelése. 5 milliárd, összesen hat különböző probiotikus törzs egyedülálló keverékéből származó élő sejtet tartalmaz. A gyermekkori probiotikus alkalmazás lehetővé teszi az egészséges mikroflóra egyensúlyának előmozdítását, valamint az immunrendszer és a gyomor-bélrendszer működésének kedvező támogatását.