FIZETÉSI ÉS SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK

 

 

Megrendelés:

Az Eladó által a www.gyogyitoolajok.com elhelyezett termékek ára az eladó általános árlistájából képzett bruttó vételár, amely az általános forgalmi adót tartalmazza. A termékek feltüntetett ára nem tartalmazza a szállítási költséget.Az Esszencia Olajok Webáruház kizárólag elektronikus úton, interneten keresztül értékesít, üzlethelyiséggel nem rendelkezik. A megrendelt termékek személyes átvételére Győrben van lehetőség, kizárólag telefonon történő, előzetes egyeztetés alapján!

A termékeket vásárlói rendelés alapján rendeljük, az átlagos szállítás idő 7-14 nap!

 

Webáruházunk  írásban, - e-mail útján - jelzi a Megrendelő felé, a várható teljesítés időpontjának megjelölésével a várható szállítást. Az esetlegesen hibás, sérült  csomagolású vagy téves áron megjelenő  termék megrendelését az előbbiekben felsorolt okok miatt ha az Eladó nem tudja teljesíteni, minden ilyen esetben haladéktalanul tájékoztatja Önt, mint megrendelőt.

 

Az Esszencia Olajok Webáruház termékeit - Magyarország teljes területén - szerződött partnerünk, a GLS Futárszolgálat szállítja házhoz. A kiszállítás kizárólag munkanapokon 09-17 óra között lehetséges.

Csomagolási és szállítási díjak:

Az Eladó a csomagolási költségeket nem számolja fel.

A szállítási költség:

Ennek pontos összegéről a megrendeléskor automatikus e-mail értesítést kap, mely tartalmazza a termék teljes, 27%-os Áfát tartalmazó árat és az utánvételi díjat. Az áru átvételekor a Vevő a futárnál aláírásával igazolja a hiánytalan és sérülésmentes teljesítést. A termékről illetve a kiszállítás költségéről szóló számlát az Eladó a kiszállított termék csomagolására ragasztva, vagy a csomagoláson belül küldi meg.

Sikertelen kézbesítés, meghiúsult átvétel:

A sikertelen kiszállítást követően a szállító értesítést hagy a Megrendelő címén, majd egy későbbi alkalommal ismételt kísérletet tesz a csomag kézbesítésére. Az értesítő nyomtatványon futárunk feltünteti a megrendelés csomagszámát, valamint saját, és a GLS Futárszolgálat vevőszolgálatának telefonszámát. Ezáltal a Megrendelő közvetlenül szállító

partnerünkkel pontosíthatja a második kézbesítés időpontját.

 

A Megrendelő hibájából meghiúsult kézbesítés esetén, - amennyiben mindkét kézbesítés sikertelenül zárul - a szállítás  díját a Megrendelőnek minden esetben ki kell fizetnie. Amennyiben a két sikertelen kézbesítést követően a Megrendelő továbbra is igényt tart a  megrendelt termékre, úgy az újraküldés költségeivel emelt végösszeget kell kifizetnie.

 

 

UTÁNVÉT:

FIZESSE A FUTÁRNAK KÖZVETLENÜL A CSOMAG ÁTVÉTELEKOR!

 

GLS futárszolgálat - 2.000.- Ft -INGYENES 25. 000 Ft-tól

  • 30 000 Ft értékű rendelésig a szállítás díja: 1500Ft

  • 30 000 Ft-on felüli rendelés esetén a szállítás INGYENES

  • A GLS gyorsan és megbízhatóan szállít csomagot Magyarországon.

  • Csomagszállítás háztól házig

  • Feladást követően kézbesítés 1 munkanap alatt

  • Automatikus csomagbiztosítás, max. 50.000 Ft

  • Folyamatos csomag nyomon követési lehetőség

  • Online elérhető átvételi igazolás

  • A második kézbesítési kísérlet ingyenes

  • Automatikus napi csomagstátusz riportok

Foxpost Automata 1290.- Ft-tól

A FOXPOST egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap várnod a futárt. A bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor átveheti a megrendelt termékeket.

1.Ha online vásárolsz, kattints a FOXPOST szállítási módra.

2.Válaszd ki a legközelebbi csomagautomatát, és add meg a mobilszámodat.

3.Amint megérkezett a rendelésed, már küldjük is SMS-ben az ajtónyitó átvételi kódot.

4.Ha nem szeretsz előre fizetni, utánvéttel is megteheted: bankkártyával az automatánál.

5.Mégsem tetszik a termék? 14 napon belül ingyen visszaküldheted bármelyik automatán keresztül.

Az alábbi linken található, hol vannak a magyarországi Foxpost automaták:https://www.foxpost.hu/csomagatvetel-webshoptol/