TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM

Szeretné megismerni a jövő gyógyászati alternatíváját? 

Természetes módot keres a problémákra a gyógyszerek helyett?

Fontos tudni, hogy a doTERRA regisztráció nem jelent semmiféle elköteleződést vagy olyan havi kötöttséget, amely kellemetlen lenne bárki számára! Ez egy lehetőség, amivel egy-két gomb nyomással nyílik meg az “a gyógyító olajok birodalma” mindenki számára. A doTERRA cég mottója: Legyen minden családban egy gyógyító!

Már az első vásárlástól 25% kedvezményt kap,  a praktikusan összeállított csomagokból választ az első alkalommal, amikor segítünk Önnek a belépéskor- ezután pedig segítünk amennyiben a következő rendelését állítja össze. A legnagyszerűbb az úgynevezett LRP program, azaz a hűségprogram- ezen keresztül szükséges a rendeléseket leadni, amennyiben szeretne vásárlásai után visszatérítést kapni, azaz jutalékot, melyet havi szinten visszautal a vállalat. Ez annyit jelent, hogy minden termék után pont jár (ez termékenként változó, minden esetben látható a termék áránál) és amennyiben havonta rendel, minden hónapban ajándék esszenciális olajat kínál fel a doTERRA vállalat.  Most MINDEN a belépőt 50 termékponttal jutalmazunk meg!

 

Így tehet rá szert:

Jelentkezzen hozzánk új doTERRA Törzsvásárlónak, és adjon le egy 100 PV értékű belépőmegrendelést 2020. április 1. és 15. között.​ A csomagokat megtekintheti itt:

https://www.gyogyitoolajok.com/product-page/family-essentials-kit-esszenci%C3%A1k-a-csal%C3%A1dnak

 

 

Erre linkre kattintva egyszerűen felveheti velem a kapcsolatot, vagy telefonon: 06 20 484 4758

Varga Alexa- független terméktanácsadó.

doterra-torzsvasarlo-wellness-tanacsado.
doterra-felhasznalo-tipus-osszehasonlita